Tuinontwerp


Een goed tuinontwerp vormt de basis van uw droomtuin!

 

Tuinontwerp van begin tot einde.

Het ontwerpen van een tuin is een heel persoonlijk proces. Uw specifieke situatie en uw wensen spelen immers een bepalende rol bij het tot stand komen van een tuinontwerp. Bij Tuinwerken Gert werken we daarom in verschillende stappen.

 

De eerste stap bij de creatie van een tuinontwerp is een verkennend gesprek met ons. Tijdens dit gesprek vertellen we u meer over onze manier van werken en kan u ons al uw praktische vragen stellen. Maar wij willen u ook beter leren kennen. Hoe ziet uw tuin er momenteel uit? Welke richting wilt u graag op? We bekijken samen uw situatie.

 

Na het kennismakingsgesprek komt onze tuinontwerper langs bij u thuis. Het doel van dit bezoek is om uw wensen gedetailleerd te bespreken en het terrein en de omgeving te verkennen. De beschikbare ruimte wordt opgemeten, er wordt gekeken naar de huidige toestand, bepaalde details die belangrijk zullen zijn bij de opstelling van het plan… Kortom: alle elementen die nodig zijn om een voorontwerp te maken.

 

Uw tuinontwerp krijgt nu vorm. Het ontwerp wordt volledig uitgewerkt naar uw wensen. 

 

Indien u dit ontwerp door ons wil laten uitvoeren gaan we over tot het maken van een offerte voor de aanleg van uw tuin.

 

Laat u graag uw tuin ontwerpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!

Vraag gerust naar een richtprijs voor het ontwerp van uw tuin.